LVI-LISÄTURVA

LVI-Lisäturvapalvelun hyötyjä ovat mm. vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäisy, parempi sisäilmanlaatu, sekä säästöt lämmityskustannuksissa. Tarjoamme palvelumme yksityistalouksille, pienimmille taloyhtiöille, joilla ei ole huoltoyhtiötä ja kesämökeille Päijät-Hämeen alueella.

LVI-Lisäturva asiakkaille tehdään pientaloille soveltuva LVI huolto-ohjelma, myös sähkö ja automaatio onnistuu kauttamme eli koko LVISA= Lämpö, Vesi , Ilma , Sähkö, Automaatio.

Hoidamme vuosittaiset sovitut huoltotoimenpiteet kuten suodattimien vaihdot ja tarkistamme ettei putkistossa ole alkavia vuotoja sekä tarkistamme että LVI-kalusteet ovat kunnossa.

Toimintamalli:

Kodin talotekniikka tarvitsee vuosittaista huolenpitoa ja huoltoa. Lisäksi hyvin toimiva ja säädetty talotekniikka säästää energiakustannuksissa ja ennaltaehkäisee vahinkoja. 

Esimerkiksi ilmanvaihdon suodattimet tulisi vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa sekä lämmitysjärjestelmän paisunta-astian esipaine tulisi tarkistaa vähintään kerran vuodessa. 

Me teemme kaikki LVISA-huollot ammattitaidolla ja rakkaudella, jotta te voitte keskittyä muihin asioihin ja kotinne voi hyvin.  

MITEN KAIKKI TOIMII?

1. Laadimme yhdessä teidän tarpeisiin soveltuvan huolto-ohjelman

2. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen suoritamme kotinne LVISA-laitteiden kartoituksen

3. Aloitamme huolto-ohjelman mukaiset vuosihuollot

4. Ottakaa rennosti ja nauttikaa huolettomuudesta

Hyödyt:

LVI-Lisäturvapalvelun hyötyjä ovat mm. vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden ennaltaehkäisy, parempi sisäilmanlaatu, sekä säästöt lämmityskustannuksissa.

Lämpö:

Lämmitysjärjestelmän optimointi ja automaatio säästävät lämmityskuluissa.

Vesi:

Tiputtava hana tai vuotava wc-istuin saattaa hukata jopa kymmeniä litroja vettä vuorokaudessa.

Ilmanvaihto:

Väärin säädetty ilmanvaihtojärjestelmä aiheuttaa isoja ongelmia sekä talon rakenteisiin, että sisäilmaan.

Kysy tarjous!